WATCH TALK FORUMS banner

Czy ktoś tutaj wie...?

4 reading
265 views 5 replies 4 participants last post by  juxxersintention  
#1 ·
Nie, to nie jest jedno z tych głupich pytań „Jaki to zegarek?”. To głupie pytanie „Zastanawiam się, czy ktoś zna rozmiar nadgarstka Dwayne'a „The Rocka” Johnsona”. Widziałem ten zrzut ekranu
Image

z najnowszego zwiastuna Johnsona do filmu THE SMASHING MACHINE i po prostu zacząłem się zastanawiać: „Cholera, czy oni w ogóle sprzedają tak duże paski, czy musi je robić na zamówienie?
Żadne zakłady ani zakupy nie są od tego zależne. (Jest po prostu naprawdę późno i to było najlepsze, co mogłem wymyślić, aby zaoferować oryginalną treść dla pokoju.)

#2 ·
Nawet nie zauważyłem, że 'The Rock' jest na zdjęciu....;) Żarty na bok. Założę się, że jego nadgarstek jest powyżej przeciętnej wielkości. AI pokazuje, że ma sporą kolekcję zegarków, więc wyobrażam sobie, że prawdopodobnie są one wykonane na zamówienie. Swoją drogą. Słyszałem, że pokaz tego filmu na festiwalu filmowym w Wenecji otrzymał 15-minutową owację na stojąco.

#6 ·
Nie, to nie jest jedno z tych głupich pytań „Jaki to zegarek?”. To głupie pytanie „Ciekawe, czy ktoś zna rozmiar nadgarstka Dwayne’a „The Rocka” Johnsona?”. Widziałem ten zrzut ekranu
View attachment 248725

z najnowszego zwiastuna Johnsona do THE SMASHING MACHINE i po prostu zacząłem się zastanawiać: „Cholera, czy oni w ogóle sprzedają tak duże paski, czy musi je robić na zamówienie?
Żadne zakłady ani zakupy nie zależą od tego. (Jest po prostu naprawdę późno i to było najlepsze, co mogłem wymyślić, oferując oryginalną treść dla pokoju.)
Szczerze mówiąc, dobre pytanie. Zastanawia mnie